Zăvo către mama sa, după ce a aflat c-a fost otrăvită: «Îmi trimiţi pachete contaminate ca să mă omori!»

Oana Zăvoranu se simte in continuare rău, după ce, ieri, a recunoscut in Libertatea că i-a fost descoperită o intoxicaţie cu mercur. Oana crede că a fost otrăvită, iar prima suspectă, în viziunea sa, e chiar mama ei, cu care se află în plin proces pentru moştenire. Cel puţin asta reiese dintr-un mesaj pe care vedeta i l-a trimis, recent, mamei sale.

Potrivit unor apropiaţi, Oana ia în calcul internarea într- o clinică din străinătate, dacă tratamentul pe care l-a început în ţară, la îndemnul medicilor români, nu va avea efectul scontat. După ce a aflat rezultatul analizelor, Oana i-a trimis mai multe mesaje dure Mărioarei, mama ei. În mesaj, care a ajuns şi la reporterii noştri, Oana o acuză, printre altele, că i-ar fi trimis un colet contaminat.

Contactată de Libertatea, vedeta a mărturisit că a primit drept cadou de Mărţişor, în urmă cu câteva săptămâni, un pachet în care se aflau un tort şi o cutie de bomboane, alături de un bilet de la mama sa, cu următorul conţinut:

“Poate iubirea va reveni la cote normale. Cu dragoste, mama”. “Nu m-am gândit că aş putea fi otrăvită, mai ales că-mi trimitea semnale că vrea să ne împăcăm”, ne-a povestit Oana, tot prin intermediul sms-ului.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu